Piirtäjä kaatui pyörällä

sairausloma5Pystyn piirtämään vähän, pitäen käsiä alhaalla, esimerkiksi piirustus sylissäni.

sairasloma6

5 vastausta artikkeliin ”Piirtäjä kaatui pyörällä

    • Jep! Tiedoksenne, että aivotärähdyksen takia en itse onnettomuudesta muista mitään, mutta todennäköisesti vain menetin pyörän hallinnan hiekkatiellä. En siis ollut kolarissa. Tiedän, että onnettomuuteni on herättänyt ihmisissä jos jonkinlaisia salaliittoteorioita, joissa olen joutunut auton yli ajamaksi. Mitkään vammani eivät kuitenkaan viittaa siihen. Itse olen telonut itseni. Tai voihan se olla, että ajotielle on juossut metsästä joku eläin. En voi tietää.

      • Hyvänen aika. Kävi tuuri kumminkin. Fillarilla on paha kaatua, hyvä kun tosiaan oli kypärä. Rauhaa ja toipumista!

  1. Ja Liikennesuunnittelu on kiintoisa. Perin harmillista, että niin paljon hyviä mahdollisuuksia hyvien kaupunkien luomiseksi on vuosien varrella hukattu.

    • Kyllä. Tarkoitus jatkaa tuota liikenneaiheista sarjakuvaa heti kun oikean käden liikeradat paranevat ja kipu lakkaa. Sairasloma on kyllä aika pitkä, ainakin syyskuulle asti, ehkä pidemmällekin. Siihen asti, liikkukaapa varovaisesti liikenteessä ja voitte lukea artikkelia, johon sarjakuvani perustuu: Tiina Männitö-Funk, Pyöräilyn kohtalo autojen kaupungissa: Kaupunkiliikenteen muuttuvat tilat Turussa 1950–1970-luvuilla. Teoksessa Tanja Vahtikari et al. (toim.), Humanistinen kaupunkitutkimus. Vastapaino 2021.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *