Piirtäjä kaatui pyörällä

sairausloma5Pystyn piirtämään vähän, pitäen käsiä alhaalla, esimerkiksi piirustus sylissäni.

sairasloma6

3 vastausta artikkeliin ”Piirtäjä kaatui pyörällä

    • Jep! Tiedoksenne, että aivotärähdyksen takia en itse onnettomuudesta muista mitään, mutta todennäköisesti vain menetin pyörän hallinnan hiekkatiellä. En siis ollut kolarissa. Tiedän, että onnettomuuteni on herättänyt ihmisissä jos jonkinlaisia salaliittoteorioita, joissa olen joutunut auton yli ajamaksi. Mitkään vammani eivät kuitenkaan viittaa siihen. Itse olen telonut itseni. Tai voihan se olla, että ajotielle on juossut metsästä joku eläin. En voi tietää.

      • Hyvänen aika. Kävi tuuri kumminkin. Fillarilla on paha kaatua, hyvä kun tosiaan oli kypärä. Rauhaa ja toipumista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *