Inktober/Mokakuu X

Maanantaina en piirtänyt mitään. Todella suuria vaikeuksia tarttua mihinkään työjuttuun. Kirjoittamiseen tai luonnosteluun. Väsymystä ja ahdistusta. Sadetta ja harmautta. Vaikka olen sitä mieltä, että säästä valittaminen on ihan turhaa hommaa, sillä sille ei voi mitään. Mutta kyllä sääolosuhteet saattavat silti mielialoihin vaikuttaa. Toisaalta aurinkoisena päivänä on vielä vaikeampi keskittyä töihin sillä ”Tämä saattaa olla viimeinen aurinkoinen päivä!”.

Eilen sitten päätin pitää vapaapäivän. Piirustus on kahvilasta, jossa istuin pitkään. Jouduin jopa pyytämään, että toinen asiakas ei istuisi kuvassa näkyvään tuoliin kesken kaiken.

Jotenkin olisin kaivannut kuvaan kovasti värejä, sillä ne tuntuivat eilen erityisen merkityksellisiltä. Lisäsin sitten tuohon toiseen versioon ne ATK:lla. Koneella siksi, että käyttämäni muste oli vesiliukoista, joten vesiväri ei ollut vaihtoehtona. Puuvärit ja liidut tuntuivat liian työläiltä. Eivätkä myöskään sovellu luonnoskirjaan, jota kuljetetaan mukana. Ne nimittäin tuhriintuvat sivujen hinkatessa toisiinsa.

inktober11varillinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *