Pelastetaan Suomen sarjakuvaseura!

Suomen sarjakuvaseura ry on sarjakuva-alan keskusjärjestö, joka muun muassa julkaisee Sarjainfo-kulttuurilehteä, ylläpitää Sarjakuvakeskusta Helsingissä ja järjestää syksyisiä Helsingin sarjakuvafestivaaleja.

Sarjakuvafestivaaleilla seikkaillaan myös sarjakuvassani Minä, Mikko ja Annikki:

sarjisfestarit2Perustamisestaan vuodesta 1971 asti seura on toiminut sarjakuvan tekijöiden, lukijoiden, keräilijöiden, kriitikoiden, kääntäjien ja tutkijoiden yhteisenä yhdistyksenä.

Suomen sarjakuvaseuran lehti Sarjainfo on vuonna 1972 perustettu maan ainoa sarjakuva-alan kultuurilehti.

Sarjainfoa luetaan sairasvuotella teoksessani Memento mori:

sarjainfoSarjakuvaseuran toiminta on vuonna 2022 vaikeutunut; jo vuosia saatu Opetus- ja kulttuuriministeriön yleisavustus on tänä vuonna jäänyt saamatta. Tämän vuoksi yleistoiminta, Sarjainfon julkaiseminen ja sarjakuvafestivaalien järjestäminen ovat uhattuina. Joukkorahoituksen avulla voimme yhdessä pelastaa nämä koko alalle tärkeät toiminnot. Apu menee perille Kulttuurilahja-palvelun kautta. Osallistua voi 8.5. asti haluamallaan summalla (min. 5 €).

Linkki kampaanjaan on tässä!

Ja jos rahan lahjoittaminen on hankalaa auttaa voi myös talkoilemalla. Sarjakuvaseura on avannut vapaaehtoishaun. Tukea voi myös liittymällä jäseneksi osoitteessa sarjakuvaseura.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *