Rakkaus on köyhän rikkaus

Uusi kirjani Rakkaus on köyhän rikkaus tuli juuri painosta. Sillä välin työhuoneessani räjähti pommi. Tai ainakin siltä näyttää. Olen ollut niin työn touhuissa, että huone on ryöpsähtänyt kaameaan kuntoon. Perusroinan lisäksi työsoppeeni on ilmestynyt, ei, vaan pyörälaukuissa raahattu, tämän sarjakuvan lisäksi Minä, Mikko ja Annikki -albumin uuden painoksen tekijänkappaleet.

rakkausrikkaus6Kerroin teoksen työprosessista taannoin.
Kysessä on siis kokoelma sarjakuvanovelleja. Kirjassa on kommenttejani sarjakuvasta, sen synnystä tai työprosessista sivujen marginaalissa. Toisinaan olen joutunut selittämään mihin muinaiseen ajankohtaiseen tapahtumaan sarjakuva on liittynyt. Avaan myös esimerkiksi viittauksiani taidehistoriaan.

Huomasin, että kommenttien kirjoittaminen oli oikestaan aika kivaa puuhaa. Usein oli mukavaa palata piirustushetkeen. Alla pari esimerkkiä. Kuvan saa isommaksi klikkaamalla sitä.

rakkaus_on_koyhan_rikkaus_tiitu_takalo_kuva1 rakkaus_on_koyhan_rikkaus_tiitu_takalo_kuva2 rakkaus_on_koyhan_rikkaus_tiitu_takalo_kuva3Ja hei, kirja on myös myynnissä! Omaksi tästä klikkaamalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *