Memento mori osa 40

No niin, nyt jatkuu! Tässä muutama sivu. Tämä onkin jo neljäskymmenes osa ja sivujakin on yli 200! Ja paljon enemmänkin jos laskee kaikki sivupolut. Jatkoa sarjikselle seuraa taas kahden viikon päästä. Aiemmat osat löytyvät esimerkiksi kirjoittamalla hakukenttään Memento mori.mementomori199 mementomori200 mementomori201 mementomori202

mementomori_extra1 mementomori_extra2 mementomori_extra3Jatkuu 16.8.2019

2 vastausta artikkeliin ”Memento mori osa 40

  1. No nyt tulikin vielä lisää järkeä tarinaan! Ihmettelin mistä se neuropsykologi-enkeli tipahti seuraavan jakson alkuun. Oli hieman deus ex machina, kuvan asettelua myöten🤩 Eli näinhän ne hommat terveysasioissakin menee, asiat järjestyy kun järjestää..yleensä itse.

    • Jep. On ollut tässä aika monta juttua päällekkäin, joten varmaan jotain muutakin olen hukannut, mutta en ole vielä huomannut. Pahoittelut tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *