Memento mori osa 39

Nyt sivuja on jonkin verran tavanomaista enemmän. Pidän tovin taukoa, sillä pitää tehdä kodin remontti valmiiksi seitsemän vuoden tauon jälkeen. On jäänyt vähän hommat roikkumaan

mementomori188 mementomori189 mementomori190 mementomori191 mementomori192 mementomori193 mementomori194 mementomori196 mementomori197 mementomori198Memento mori palaa taas heinäkuun lopussa. Tai kenties elokuussa. Pitäähän mun ehtiä piirtääkin ne uudet sivut jossain välissä.

2 vastausta artikkeliin ”Memento mori osa 39

  1. Moi. Oon innokas lukija , mutta jostain syystä sarjakuvat on ollut itelle vähän vieras genre. Noh viime kirjastoreissulla ajattelin yrittää antaa sarjakuville uuden mahdollisuuden, kirjastontäti suositteli sinun Minä, Mikko ja Annikki teosta ja luin sen samana päivänä. Se oli ihana. Siis aivan täydellinen. Miten hienosti kerrot tarinan ja miten taitava oletkaan piirtämään. Viime päivät olen kahlannut blogiasi läpi ja hämmästynyt miten paljon vaivaa sarjakuvien teko vaatii ja olen ihaillut töitäsi. Miten taitava piirtäjä ja tarinan kertoja. Sarjakuvat masennuksesta koskettivat, itsekin asian kanssa painineena.
    Halusin vain kiittää sinua. Olet todella lahjakas ja taitava taiteilija. Ja osaat tehdä sarjakuvista mielenkiintoisia ja ajatuksiaherättäviä. Ihanaa kesää!

    • Kiitos paljon! Mukavaa, että sarjakuva taiteenalana on saanut uuden lukijan!
      Kirjasto on just hyvä lähtöpiste aloittaa sarjakuvien lukeminen. Ajatelkaa miten hieno idea kirjasto onkaan! Sieltä voi lainata kirjoja ja sarjakuvia ja paljon muutakin ihan ilmaiseksi. Se on niin erikoinen ajatus, että se tuntuisi aivan utopistiselta jos sitä ei olisi vielä keksitty. Se olisi niin rohkea ja vallankumouksellinen idea, että ihan huimaa. Nyt se on vain arkista. Kauppareissulla voi poiketa kirjastossa. Voi löytää uuden kirjailijan, kertojan tai taiteenalan ja saada elämyksiä. Ja se mahdollisuus on suotu kaikille! Iso Kiitos kirjastoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *