Memento mori osa 30

Nyt on päästy jo kolmanteenkymmenenteen osaan ja sivujakin on yli 130. Mutta vieläkin seuraa jatkoa ja seuraava osa ilmestyy taas kahden viikon päästä eli naistenpäivänä 8.3. Silloin onkin blogini aloittamisen 4-vuotispäivä.

mementomori130 mementomori131 mementomori132 mementomori133 mementomori134 mementomori135

3 vastausta artikkeliin ”Memento mori osa 30

  1. Ihania toteutuksia. Ja pyöräilykin jo onnistui kuin huomaamatta! Puolisosi tuntuu olevan kuin kultaa ja peruskalliota.

    • Jep. Aika nopeasti jatkui fyysinen palautuminen. Mutta kyseessä oli siis alle neljän kilometrin pyöräily! Toisaalta vajaa neljä viikkoa aivoverenvuodon jälkeen. Aika hyvin!

      • Joo, puolisoni on mahtava tyyppi! Olen siinäkin mielessä onnekas. Toki hänelle ei varmasti ollut helppoa mun sairastuminen, mutta sitä en käsittele tässä sarjakuvassa ollenkaan. Koen, että se hänen yksityinen kokemuksensa, jota toinen ei voi kuvata. Pyrin kertomaan vain oman kokemukseni ja muistoni sairastumisesta. Mikko vaan joutuu välillä (tai kaikenaikaa) tahtomattaan sivuhenkilöksi kokemuksissani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *