Inktober/Mokakuu, kenties XVII ja XXI

inktober20 inktober21Lokakuun alun työt olivat enemmänkin kirjoittamista ja ideointia. Kirjoitin mm. Memento morin käsikirjoitusta eteenpäin. Eli kyllä, Memento mori saa jatkoa ja kyllä, sarjakuvat käsikirjoitetaan ennen piirtämistä. Kirjoittaessa, ja sitä vältellessä, oli innostusta piirrellä näitä mokakuun kuvia. Viime viikolla tuli käänne. Nyt olen työkseni piirtänyt yhtä lyhyttä sarjakuvaa ja erästä kirjan kantta. Aina ei enää innosta piirtäminen töiden päälle. Mutta yritän olla itselleni armollinen myös tässä asiassa ja piirrän jos huvittaa ja jos on voimia.

Lauantaina kyllä maalasin isoa (93x73cm) akryylimaalausta. Se oli mukavaa puuhaa. Ehkä tämä mokakuu on laskenut kynnystä tarttua tuollaisiinkin hakkeisiin hankkeisiin. Pitkään olen haaveillut isomman maalauksen suhrimisesta isolla sudilla. Sarjakuva kun toisinaan on pientä nyhertämistä.

IMG_2838 IMG_2839

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *