Inktober I

Kun työkseen tekee kuvia, on todella mukava välillä piirtää jotain, joka ei olekaan työtä. Siksi päätin osallistua Inktoberiin, johon minut tutustutti vuosi sitten työharjoittelijani Samuli. Ajattelin haastaa itseni ja piirtää kaikki kuvani havainnosta. Se on mukavaa puuhaa ja ihanan meditatiivista. Mahtavaa päivittäin uppoutua hetkeksi katsomaan, näkemään ja siirtämään näkymä paperille, jos suinkin pystyn. Ja jos en pysty, ei haittaa. Tänään, sunnuntaina, tovi vierähti aika pitkäksi, koska oli aikaa.

Enää pitäisi keksiä mikä Inktober on suomeksi. Mokakuu?

inktober1Koska malli liikkui pikkasen liikaa, päätin piirtää toisen kuvan, jossa mallina on rauhallisempi objekti.

inktober2”Pieni koira nukkuu sängyllä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *