4 vastausta artikkeliin ”Memento mori osa 12

  1. Tämä on loistava sarjakuva loki…tosielämästä…toivon sinulle..voimia …jaksamista…kärsivällisyyttä…hali…Toivon että julkaiset tämän sellaisenaan aikanaan sarjakuva tai look tai minä kirjana nyt vaan..painettuna..

    • Hei,
      Kiitos paljon. Itsekin tykkään enemmän paperisista sarjakuvista, nyt vaan tuntuu helpommalta tehdä sarjista pikkuhiljaa verkkolokiin. Mutta eiköhän tämä joskus näe päivänvalon paperillakin. En vaan pysty sitä juuri nyt pohtimaan, sillä yritän pitää paineet minimissään. Ja sarjakuva-albumin julkaiseminen kyllä aina lisää elämään paineita.

  2. Mahtava sarjakuva. Mielenkiintoista seurata tätä potilaan matkaa ja kokemuksia neurologisen hoitajan silmin.

    • Kiitos paljon. Enpä sarjakuvaa aloittaessani tullut ajatelleeksi, että joku, ilmeisesti useampikin, alan ammattilainen tätä tulee joskus lukeneeksi. Onneksi en sitä arvannut, sillä paineet olisivat olleet kovat. Mutta kiva, että kelpaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *