Memento mori osa 11

Tässä Memento morin uusimmat sivut. Aikaisempia osia löydät vaikka kirjoittamalla hakukenttään Memento mori.
Tämä ei ole scifi-sarjakuva, vaikka se nyt saattaa siltä näyttääkin. Kyseessä on kyllä aika tieteistarinamainen toimenpide, jossa aivojen verisuoniin matkataan reisivaltimon ja aortan kautta tukkimaan aivoverenvuoto platinalangalla. Olin itsekin paikalla, mutten läsnä.

mementomori_suonet1mementomori44 mementomori45 mementomori46mementomori_suonet2 mementomori_suonet3Jatkuu jälleen kahden viikon kuluttua eli 5.6.2017.

logo-pieni

4 vastausta artikkeliin ”Memento mori osa 11

 1. Hei,
  Nerokasta suorastaan kun keksit tehdä verisuonistasi värikkäitä kimppuja, ja harmaa kiemurteleva jana etenee aivoja kohti. Ja varsin mukavaa että ne lääkärit sen mutkallisen toimenpiteen osasivat sinulle tehdä, vaikkeivät osanneetkaan puhua potilaalleen:) S

  • Juu, eipä minulla varsinaisesti tainnut olla epäilystä lääkäreiden ammattitaidosta. Enkä tuolloin kyllä ihan ymmärtänyt mitä minulle tehtiin. Jälkikäteen sitten luin papereista ja tutkin asiaa lisää.

 2. Hei, osaatko sanoa, miksi suoniin mentiin noin kaukaa eli lantiosta asti? Miksei lähempää ylävartalosta voinut mennä?

  Mutta kiitos kiinnostavasta blogista, tätä omakohtaista kokemusta on mielenkiintoista seurata, vaikka aihe ei mitenkään läheisesti kosketakaan 🙂

  t. Johanna H.

  • En kyllä osaa sanoa. Johtuisikohan siitä, että nivusissa suonet ovat pinnassa? Siitä ylöspäin lienevät sisäelinten ja lihasten alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *