Memento mori osa 10

Tämä on jatkotarina. Aiemmat osat löydät esimerkiksi kirjoittamalla hakukenttään Memento mori.

mementomori42 mementomori43En oikein jaksanut enää keksiä nimiä hoitohenkilökunnalle. En oikeastaan muista kenenkään nimiä (enkä naamoja) vaikka hoitajat ja monet lääkärit itsensä esittelivätkin. Eli he ovat täysin fiktiivisiä henkilöitä tässä sarjakuvassa.
Seuraava osa ilmestyy kahden viikon päästä, eli 22.5.2017.

logo-pieni

2 vastausta artikkeliin ”Memento mori osa 10

  1. Hei Tiitu! Olen lukenut tätä sun sarjakuvaa vähän kerrallaan, ja joka kerta se itkettää. Ehkä siksi, että läheisiä on kuollut erilaisiin veritulppiin – myös lähivuosina, ja siksi että ite olin vastikään sairauteni takia leikkauksessa, vaikka se ei ollutkaan niin fataali ku tulppaleikkaukset. Jotenkin tää vaan osuu suoraan johonkin, pitää lukea ihan vähän kerrallaan. Kiitos <3
    Salome

    • Hei Salome,
      Yhtään en osannut kuvitella että tällaista reaktiota ja tällaista palautetta tulisin saamaan kun aloitin syksyllä sarjakuvan tekemisen. Että sarjakuvani koskettaisi muitakin kuin vain itseäni. Toivottavasti saat jotain lohtua työstäni. Hyvää tai parempaa jatkoa ja kiitos sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *