16 vastausta artikkeliin ”Memento mori osa 5

 1. Paljon onnea Puupäästä, sinä olet sen ansainnut! Ja aivoverenvuoto… onneksi olet toipunut.

  Tämä Memento Mori on pysäyttävää lukemista ja upeaa niinkuin kaikki sarjakuvasi.

  Kiitos että laitat tämän verkkoon.

 2. Upeaa jälkeä, kuten sinulla aina! Isosti onnea Puupäähatusta! Sinä olet todella ansainnut sen! Olen aina ihaillut piirrosjälkeäsi ja ilmaisuasi!

 3. Kiitos kaikista kuvistasi ja tarinoistasi jonka olen nähnyt ja lukenut! Kaikkea hyvää ja onnea palkinnosta, jään odottamaan Memento morin tulevia osia. Uskon että se tulee olemaan tärkeä monelle lukijalle.

 4. Onnittelut ansaitusta palkinnosta ja terävästä puheesta! Erityiskiitos koskettavasta sarjakuvasta sairastumisesta. Hienoa, että olet toipunut.

  • Kiitos K!
   Kai tässä on vielä vähän toipumista, mutta eiköhän tämä elämä ja työnteko tästä aina vaan paremmin ja permmin suju.
   Tiitu

 5. Onnea Puupäästä ja kiitos tästä sarjakuvasta, kuten kaikista muistakin töistäsi! On tullut hyväitku aika monta kertaa Memento Moria lukiessa. Opiskelen sairaanhoitajaksi, ja on lohdullista lukea, kuinka ammattikuntamme toi sulle turvallisen olon kaiken kivun ja hädän keskellä. <3

 6. Kiitos tästä(kin) sarjakuvasta, seuraan mielenkiinnolla, vaiika tapahtumahan on ollut aivan kauhea sulle. Ihailen piirrostyyliäsi! Kaikkea hyvää toipumiseen ja tulevaan kevääseen. Ja onneksi olkoon ansaitusta Puupäästä!

  • Kiitos. Kyllä mun puolesta saa seurata mielenkiinnolla, ei tarvitse ajatella seuraavansa jonkun kauheaa kohtaloa, sillä olen ihan itse valinnut mitä ja miten tästä asiasta kerron. Mukavaa kevättä sinullekin.
   tiitu

 7. Kiitos kun kerrot kokemuksistasi. Itselläni oli pari vuotta sitten aivoinfarkti. Melko pian palauduin. Elän nykyään normaalia elämää. Melkoinen tärskäys, josta kumminkin palautuu. Menestystä sulle vaikean aiheen parissa. Tunnistan vaikeuden, kun yritän kirjoittaa tätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *