Memento mori osa 1

Tämä on kertomus ruutujen takaa, siitä mitä minulle tapahtui noin vuosi sitten. Julkaisen tätä blogissa koska juuri nyt tuntuisi mahdottomalta saada aikaiseksi jotain pitkää tarinaa paperille painettavaksi. Vakaa tavoitteeni on silti saada koko tarina ulos päästäni ja käsistäni, sillä nyt se tukkii manuaalista tulostusjonoani, odottaessaan pääsyä ulos, tähän maailmaan. Tarkoitus olisi julkaista uusia sivuja vähintään kahden viikon välein, ehkä useamminkin jos intoa, voimia ja aikaa vaan riittää.
Suunnitelmissani oli tehdä nopeaa, kevyttä ja luonnosmaista sarjakuvaa. En osannut. Tällainen tuli. Tästä alkaa siis Memento mori.mementomori1mementomori2 mementomori3 mementomori4 mementomori5 mementomori6Jatkuu…

2 vastausta artikkeliin ”Memento mori osa 1

  1. Hei, luin juuri kaikki ilmestyneet Memento mori-sarjakuvat tältä nettisivulta. Halusin vain kommentoida, että nämä olivat todella hyviä ja välität mielettömän hienosti erilaisia tunnelmia piirroksien kautta. Kaikkea hyvää jatkoon, jään seuraamaan sarjakuviasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *