Rauhan tiellä

98% rypäleaseiden uhreista on siviilejä. Pieni yksityiskohta sarjakuvani ”Jäähyväiset”. Se kertoo rypäleaseista, marjastamisesta, Jippu-koiran kohtalosta ja serkusten jäähyväisistä.

IMG_0044

IMG_0084IMG_0101IMG_0151

Sadankomitea julkaisee Gandhi-päivänä, jolloin vietetään myös kansainvälistä väkivallattomuuden päivää, antimilitaristisen sarjakuva-antologian. Sarjakuvani ”Jäähyväiset” ilmestyy siinä. Julkkarit PAX-klubilla Helsingissä, Rauhan asemalla, Veturitori 3. PAX-klubit ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Yksi vastaus artikkeliin ”Rauhan tiellä

  1. Voi että! Luin juuri sarjakuvakirjasi ”Minä, Mikko ja Annikki” ja olen hyvin vaikuttunut. Yhdistit hienosti historiallista kerrontaa omakohtaiseen kerrontaan ja voi! Kun nuo kerronnat yhdistyivät, olin aivan haltioissani! Kirjasi on täynnä tietoa ja tunteita. Se kosketti minua <3 kiitos tästä, odotan innolla uusia töitäsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *